Aanbod

Wanneer houdt het een keer op, telkens word je gebeld door bijvoorbeeld school of een sportclub.  

Het gedrag van jouw kind is onwenselijk in de klas of binnen het sport team.  

Keer op keer sta jij klaar voor je kind, al merk je dat het je meer doet dan dat jou lief is.  Je gaat op zoek naar iemand die jullie kan helpen, via de huisarts kom je bij diverse hulpverlening.  Al snel merk je dat dit niet goed werkt voor jullie.  De moed zakt je in de schoenen.

Jij voelt je niet begrepen door de instanties die jullie hulp aanbieden. Jouw kind voelt zich niet begrepen. Jij hebt het gevoel dat je alleen maar aan het vechten bent. Vechten om te laten zien dat jouw kind echt niet altijd dit gedrag vertoond, dat hij niet zo druk en boos is als dat het nu lijkt.

Je kind is gefrustreerd, vanuit die frustratie wordt hij boos, vanuit die boosheid komt er (ongecontroleerd) gedrag. Jij voelt je niet begrepen, want jij weet dat er achter het gedrag, een kind zit dat ontzettend lief en sociaal is. En dat dit slechts een uiting is van iets!  Maar wat is dit iets? 

Jij weet het ook niet wat dat iets is! Het lijkt erop dat de verbinding binnen het gezin steeds minder wordt.

Je wilt zo graag weten wat de reden is dat hij zo doet zoals hij doet.  Alleen hoe kom je erachter, wanneer je bij niets en niemand de steun en het vertrouwen kan vinden, die je nodig hebt? 

  

My Way Amigo, kindercoaching kan jou daarbij helpen! Na meer dan 15 jaar ervaring in het werken met kinderen met gedragsproblemen weet ik dat elk kind een of meerdere redenen heeft om bepaald gedrag te vertonen.  

Citaat van een ouder: 

Echt Respect Kiki, wat jij met hem bereikt…… Daar kan geen jaren hulpverlening tegen aan. Je weet niet half hoe dankbaar ik ben!  

In een persoonlijk traject kijk ik mee naar wat de oorzaak kan zijn van gedrag en bied ik handvaten en praktische technieken. Want ik geloof dat gedrag een boodschap heeft en niet voor niets is. 

De inhoud van de trajecten zijn persoonlijk, zij zijn sterk gericht op de zorgvraag van een kind en zijn/haar gezin. Geen situatie is hetzelfde.

Het Mirre traject
Gratis kennismakingsgesprek
Intake
4 kind sessies   
2 ouder sessies
Eind evaluatie  

Terugkom sessie na 6 weken 

Het Waylon traject  
Gratis kennismakingsgesprek
Intake
4 kind sessies   
2 ouder sessies geboorte en behoefte in kaart
Tussenevaluatie  
4 kind sessies   
2 ouder sessies 
1 evaluatie  

Terugkom sessie na 6 weken 


Een aantal vaste elementen in de trajecten:


Tijdens de intake gaan we helder krijgen wat de zorgvraag is en welke stappen we kunnen nemen om de zorgen weg te kunnen nemen. Vaak maak ik gebruik van “Aangenaam kennismaken”, een coach tool waarbij mooie inzicht gevende gespreken tot stand komen.
De eerste  kind sessie  staat in het teken van het “Coacheespel”,  een inspirerend spel waarbij je  op een speelsgewijze inzichten krijgt in hoe je met gebeurtenissen omgaat, hoe jij over dingen  denkt, hoe jij reageert en dergelijke.
Deze 2 tools sluiten heel mooi op elkaar aan en geven veel inzichten in de zorgvraag. Deze inzichten kunnen we gebruiken om een stappenplan te  maken.  

Het Waylon traject is iets uitgebreider dan het Mirre traject. Tijdens het Waylon traject  staan de eerste twee ouder sessies in het teken van “Geboorte en Behoefte in kaart”.
Welke invloeden heeft het geboorteverhaal op het gedrag van een kind?  Wanneer er duidelijk is welke invloeden een geboorteverhaal heeft op het gedrag van een kind, is het belangrijk om oude patronen te doorbreken.
In het Waylon traject, is er sowieso één kind  en  één ouders sessies waarbij ik een paard inzet.  De paarden fungeren als spiegels waardoor een coachee kan ervaren dat gedrag, handelingen en kleine subtiele signalen al reacties opleveren bij de paarden.   

Tijdens het Mirre traject kan, indien wenselijk, het werken met een paard ook aanbod komen.

Het Mirre traject bied ik aan voor €480,-


Het Waylon traject bied ik aan voor €900,-

Wanneer je kiest voor een traject en er zijn een aantal losse sessie nodig, dan zijn de kosten vervolgens €65,-per sessie.