Over mij

 

Welkom,

Mijn naam is Kiki Dob, ik ben getrouwd en ben moeder van 2 kinderen. 

Al meer dan 18 jaar werk ik met kinderen, eerst in de kinderopvang, daarna in het onderwijs.  

Kinderen die Sociaal Emotioneel uit balans zijn trekken al sinds jaar en dag mijn aandacht. 

Zowel in het reguliere, als in het speciaal onderwijs, zie ik regelmatig kinderen die sociaal/emotioneel tegen een muur aanlopen en zich onbegrepen voelen.

 

Hier wilde ik meer mee doen, aangezien ik hier binnen de klas niet voldoende tijd voor heb om hier echt met de kinderen aan te werken. 

 

Met succes heb ik een opleiding tot kindercoach gevolgd. Dit bevestigde zo mijn gevoel en gaf mij zoveel voldoening, dat ik in april 2019 mijn eigen praktijk heb geopend. 

 

De Paarden

Paarden spelen al van jongs af aan een belangrijke rol in mijn leven. Rond mijn 19e kwam Amigo op een bijzondere manier in mijn leven. Met hem kon ik lezen en schrijven. Al snel merkte ik dat de toen traditionele manier van de paardensport, niet mijn manier was.  Het Natuurlijk paardrijden en communiceren met paarden hield mij erg veel bezig en heb mij hier veel van eigen gemaakt door middel van cursussen en vele lessen.  Door deze mooie ervaringen kan ik nu de paarden, Waylon en Mirre, inzetten bij de coaching. Samen met Waylon en Mirre bied ik het traject Kind en Paard aan.  

 

De naam: MY WAY AMIGO

My Way Amigo, kindercoaching, betekent:  Mijn eigen weg, vriend!!

De naam staat symbool voor mijn paarden. 

 

My  = Mirre, mijn lief eigenwijs draakje. Zij heeft een bijzondere plek in mijn leven. Nog voordat zij geboren werd riep ik al tegen de eigenaar van haar moeder: “Dit veulen is voor mij”.

Way= Waylon, mijn mooie Haflinger. Een prachtig dier, dat mij heeft geholpen over bepaalde angsten heen te komen.

Amigo = Amigo, mijn grootste vriend ooit. Mijn eerste eigen paard,  dat meer dan 16 jaar mijn steun en toeverlaat was.

 

Indien wenselijk zijn Mirre en/of  Waylon mijn hulpdieren tijdens de coachsessies. 

 

Als een kind weet waar het goed in is, kan het die kwaliteiten gebruiken om zich sterker te maken.  Als kindercoach help ik je kind graag op weg naar een toekomst vol groei en vertrouwen.